szülész – nőgyógyász

Genetikai diagnosztika

Az amszterdami Nimble Diagnostics elhivatott orvosai és tudósai mindenki számára elérhetővé tették a legfontosabb genetikai teszteket: a legmodernebb molekuláris diagnosztika – elérhető áron. Mint minden teszteléssel foglalkozó laboratóriumban, náluk is orvosok és professzorok dolgoznak, hogy az Ön tesztjeit a legjobb molekuláris diagnoszta dolgozza fel. MInden termékünk akkreditált, megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak (AABB, ISO 17025, NATA) és teljes körű garanciát vállalnak. 

A legtöbb tesztnél 6 genetikai markert használnak, ami 1:100 hibás eredményt ad. A Nimble 18 markert használ, a tévedés lehetősége szinte nem mérhető (1:több milliárd).

A Nimble magyarországi képviselője vagyok, ezért pácienseimnek lehetőségük van bármelyik teszt megrendelésére, ami egy ingyenes konzultációt foglal magában! 

Megrendelést emailen vagy telefonon is elfogadok, a mintavételi szettért el kell fáradni a rendelőbe, ahol a konzultációt követően, a teszt árának kifizetése után akár 1-3 napon belül emailen elküldöm az eredményt*. 

  • Apasági teszt, 49.000 Ft, rokon lehetséges apák esetén (pl.testvérek) 89.000 Ft.
  • A gyermek nemét megállapító teszt, a fogantatást követő 7-ik héten, 69.000 Ft
  • 2 idegen között családi kötelék megállapítása illetve kizárása, 119.000 Ft
  • Ős/származás-kutatás, 59.000 Ft

Egyedi dekoráció, ami biztosan senki másnak nincsen! Az Ön DNS-e, vagy ujjlenyomata megörökítve 49.000 Ft-tól. Az alábbi alapanyagok közül választhat:

  • vászon
  • papír
  • fém 

Csak egy nyálmintára van szükség, amit a házi mintavételi szettben kell leadni, és a legújabb DNS analízis technológia használatával elkészül a DNS mintázat vagy szekvencia. 

A kép több méretben is elérhető!

Ön kiválaszthatja a háttérszínt és a minta főszínét, a nyomtatás előtt kap egy mintát jóváhagyásra, a képe csak ezután készül el.

*A postaköltség a küldemény kért kézbesítési módjától függ.

Nálam születtek

Cseperednek

Kórházi szülőszobák